Tour Club Kruisland

Home Toerkalender foto's Reglement Weer

WBN West Brabant

Automobielbedrijf Kessel

Oudenbosch


Voor alle duidelijkheid treft u onderstaand het "huishoudelijk reglement" aan zoals wij dat als leden van Tourclub Kruisland dienen na te leven.


   -Doel van de vereniging is het gezamenlijk fietsen van een tocht,gezamenlijk wil        zeggen: SAMEN UIT SAMEN THUIS.

   -Ieder lid dat mee fiets dient zich aan de verkeersregels te houden en zich dus als        langzaam verkeer te gedragen.

   -Elk lid dient zich tijdens de fietstochten van Tourclub Kruisland als bij deelname        elders zich behoorlijk te gedragen en zich  onderwerpen aan de aanwijzingen van        de tochten-leider of organisatie.

   - Als je ziet dat het tempo te hoog ligt voor een van de anderen, neemt dan zelf het         initiatief door te vragen het tempo te laten zakken, of houd hem of haar uit de         wind.

   - Ieder lid wordt vriendelijk doch dringend verzocht om op zondagmorgen de club        kleding te dragen (indien in het bezit is van de kleding). Het dragen van  een        valhelm is verplicht bij alle ritten onder leiding van tc Kruisland.

   - Bij tochten die langer zijn dan 100km zal een rust worden ingelast.

    - Aspirant rijders mogen altijd meerijden maar worden  toch vriendelijk verzocht om         na een aantal ritten lid te worden. Zij dienen zich te houden aan het reglement         van de club en instructies tijdens de rit.

    - Suggesties, voorstellen of problemen ? Zet het op papier en geef het door aan één         van onze bestuursleden. Het bestuur zal dan zo snel mogelijk antwoord geven.